Showroom

Vaak plannen we eerst een afspraak in onze showroom waar wij u graag helpen met het vinden van uw eigen unieke herinneringssieraad/gedenkobject.

In ons gesprek gaan we het samen uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de crematie-as/haarlokjes/melktandjes/foto of andere tastbare herinneringen die u graag zou willen verwerken.

Heeft u het crematie-as nog niet opgehaald omdat deze pas een maand na de crematie wordt vrijgegeven door het crematorium, dan is het eventueel ook mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks naar ons stuurt of langs brengt.

De verwerkingstijd kan verschillen per product of sieraad. Wij hebben gemiddeld een verwerkingstermijn van 2 tot 6 weken.

Wij houden u het gehele verwerkingsproces op de hoogte via de whats-ap of mail.

Als u een eigen idee of wens in gedachten heeft dan denken wij graag met u mee,  wij zijn er tenslotte voor om u een prachtig gedenkobject/sieraad aan te bieden.

 

Werkwijze

Bij Uitvaartwinkel Deventer is het mogelijk uw tastbare herinnering te verwerken in een persoonlijk uniek sieraad of in één van onze memorie/gedenkproducten. Wij vermengen crematie-as, melktandjes, stukjes stof, haarlokjes, foto’s, speciaal zand of echte bloemen uit een rouwstuk of bruidsboeket in onze eigen As Creations hars. Als wij het crematie-as/ melktandjes/haartjes/stof/foto of bloemen eenmaal verwerkt hebben in het sieraad of memorie product kan deze niet meer aangepast worden.

Wij bieden de mogelijkheid om kleur, glitter, bedels of andere extra herinneringen naar wens toe te voegen aan uw gekozen memoriesieraad/product. Vraag ons gerust naar onze  verschillende mogelijkheden. Veel crematie-as hebben wij niet nodig om uw gedenksieraad uniek te maken, 1 theelepel is vaak voldoende. Het crematie-as wat overblijft sturen wij weer terug.

Ons doel is een gedenksieraad voor u te ontwerpen wat symbool staat voor de liefde tussen u en uw dierbare of geliefde huisdier. Ook vinden wij het belangrijk dat het betaalbaar is want iedereen heeft toch recht op een persoonlijk en tastbaar gedenksieraad. Soms komt het ook wel voor dat iemand helemaal geen crematie-as meer heeft, dan kunt u er ook voor kiezen om een foto/ haarlokjes of de melktandjes te verwerken in een uniek gedenksieraad.

Bij elke bestelling komt een persoonlijke kaart die symbool staat voor het gemaakte gedenksieraad/memorieproduct.

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Verzenden & Betalen

Verzenden:

Wij verzenden uw bestelling binnen de gestelde verzendtermijn zoals beschreven bij het product, na ontvangst van de betaling, met PostNL. U ontvangt de bestelling dan binnen enkele werkdagen. Bij ons betaalt u geen verzendkosten boven een besteding van €100,00. Bij besteding onder de €100,00 betaalt u €8,95 bijdrage in de verzendkosten. Wij verzenden per pakketpost en aangetekend met track en trace nummer.

De bijdrage in de verzendkosten buiten Nederland (binnen Europa) is €12,95 en buiten Europa is het €25,00 voor aangetekende pakketpost.

Betalen:

Een bestelling plaatsen bij de uitvaartwinkel Deventer  bestaat uit de volgende stappen:

vanuit het winkelwagentje, rechtsboven in beeld, kunt u klikken op “verder met betalen”om de bestelling af te ronden.
In de volgende stap vult u uw adresgegevens in.
U kiest voor wijze van betaling. IDEAL
U ontvangt dan de bevestiging per e-mail.
Als u bestelling is afgerond wordt deze gelijk naar u verzonden.
U kunt bij ons op verzoek ook met vooruitbetaling betalen.
U kunt dan contact opnemen met ons op via de mail info@ascreations.nl
Als u vooruit wil betalen dan kunt u gebruik maken van de volgende gegevens:

IBAN: NL16ABNA0818908998 o.v.v uw bestelnummer of naam

BTW: Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW

Wensen

We bespreken uw wensen en wat u graag zou willen realiseren met de crematie as van uw dierbare. In ons gesprek gaan we het uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de crematie as. De crematie as wordt na een maand na de crematie vrijgegeven door het crematorium en dan is het ook eventueel mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks aan ons levert.

Het ligt aan de wens van de klant hoelang het proces gaat duren. Voor bijvoorbeeld een as-schilderij is een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken nodig. Ook is het mogelijk dat wij foto’s maken tijdens de asverwerking. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en voorbeelden zodat er eerst goed gekeken kan worden naar de mogelijkheden die wij bieden.

Algemene Voorwaarden

Prijzen van onze tastbare herinneringen

Al onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling

Wij vragen altijd een vooruitbetaling omdat het nog wel eens is voorgekomen dat klanten hun herinneringsproduct niet op komen halen of betalen. Het is bij een groot bedrag in overleg met Uitvaartwinkel As Creations ook mogelijk om 50% aan te betalen.

Levertermijn

De producten van Uitvaartwinkel Deventer, oftewel de as creaties die voor u persoonlijk en met de hand gemaakt worden, hebben standaard een levertijd van ca. 3 tot 4 weken.

Verzending

Verzendkosten zijn in alle gevallen voor de koper. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij van uitvaartwinkel Deventer zorgen ervoor dat de bestelling goed en veilig verpakt wordt en leveren deze netjes af bij een vestiging van PostNL. Uitvaartwinkel As Creations  is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Uw bestelling wordt te allen tijde door ons aangetekend verstuurd en u ontvangt de TRACK en TRACE code zodat u het pakket kunt volgen.

Afhalen

Uitvaartwinkel As Creations bied ook de mogelijkheid om uw herinneringsproduct af te halen bij onze showroom. Dit is echter alleen op afspraak. U kunt contact opnemen via het contactformulier, via ons telefoonnummer 06-82045878 of stuur een mail naar info@ascreations.nl.

Gebruiksaanwijzing as creaties

Wij geven het advies om uw memorieproducten/gedenksieraden niet in de volle zon te zetten of te leggen i.v.m. verkleuring. Wij gebruiken speciale UV-filters in onze herinneringsproducten echter kunnen wij verkleuring niet geheel uitsluiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verkleuringen in de toekomst.

Handgemaakte Gedenksieraden en Gedenkobjecten

Achter al onze handgemaakte gedenksieraden en memorieproducten schuilt een eigen uniek en persoonlijk verhaal. Al onze As Creaties worden met liefde en zorg door ons zelf met de hand gemaakt waardoor kwaliteit en discretie hierdoor worden gewaarborgd.

Wij werken altijd met één tastbare herinnering, vervolgens wij naar de volgende  persoonlijke herinnering gaan, zodat wij altijd weten voor wie wij deze tastbare herinnering maken. Het gekozen gedenkproduct is uniek en wordt persoonlijk voor u gemaakt. Dit houdt in dat er geen enkel gedenkobject of gedenksieraad hetzelfde zal zijn.

 

Garantie

 • Wij kunnen de persoonlijke gedenksieraden en gedenkobjecten niet retourneren omdat deze na wens zijn gemaakt en persoonlijk zullen zijn.
 • Het kan zijn dat het product qua kleur afwijkt van de foto’s op uw scherm, ze kunnen in het echt anders over komen.
 • Kleur van de crematie-as kan afwijken, elke as heeft een eigen samenstelling. Fijne crematie-as is vaak donkerder van kleur en de grovere stukjes zijn vaak licht van kleur.
 • Draag onze sieraden niet als u fysiek werk gaat verrichten, het kan namelijk voorkomen dat door de fysieke inspanning, de huid gaat zweten en daardoor de zuurgraad en het zout van ons lichaam het sieraad kan laten verkleuren/oxideren.
 • Al onze producten worden met de hand gemaakt, het kan soms zijn dat er oneffenheden in zitten zoals kleine luchtbelletjes
 • Douchen en zwemmen raden wij af met onze sieraden.
 • Kettingen worden er niet standaard bij  geleverd tenzij dat er specifiek vermeld staat bij het gekozen product.
 • Wij adviseren altijd een gedeelte as of haar voor u zelf te houden in geval van verlies of beschadigingen
 • Wij verwerken een uv- filter in onze producten toch kan het zijn dat het met de tijd iets kan verkleuren. Verkleuring komt meestal door het gebruik van parfum, hoge zuurgraad of het felle zonlicht.
 • Vermijd parfum op het product.
 • Pas op met chloorwater in zwembaden, wij adviseren de sieraden bij het zwemmen af te doen.
 • Langdurige blootstelling aan zonlicht, en een hoge temperatuur kan het sieraad/product veranderen
 • Leg daarom uw gekozen sieraad of object nooit in de felle zon maar bewaar deze op een donkere plek, niet in een vochtige ruimte of kamer.
 • Pas op met schoonmaakmiddelen.
 • Onze hars is waterbestendig echter kan zweet, zouten, schoonmaakmiddelen, zeep, chloor, parfum, of zuur onze sieraden aantasten.
 • Wij willen u erop attenderen dat zich altijd een situatie kan voordoen waardoor een sieraad of nog erger verloren kan raken. Zo ook uw persoonlijke gedenksieraad. Wij adviseren u altijd om te allen tijde een kleine hoeveelheid crematie-as, melktandjes, haartjes of stof te bewaren.
 • Omdat ik niet kan controleren hoe er met onze sieraden wordt omgegaan is het wel van belang te weten dat wij van Uitvaartwinkel As Creations om die reden geen garantie kunnen op onze sieraden en memorieproducten.

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen een periode van 14 kalenderdagen retourneren mits het artikel aan de wettelijke voorwaarden voldoet zonder opgaaf van reden. De retourzending dient in de originele verpakking met factuur terug gezonden te worden, onze adresgegevens vindt u bij “contact”.

U krijgt bij uitvaartwinkel As Creations een tegoedbon van de aankoopwaarde.

Let op, voor een retourzending graag het retourformulier te gebruiken, klik hier om het formulier in te vullen en uit te printen.
Als u uw bestelling wilt ruilen dan kan dat binnen een periode van 14 kalenderdagen mits het artikel in nieuwstaat verkeerd. Het artikel dient in de originele verpakking met factuur terug gezonden te worden. Onze adresgegevens vindt u bij “contact”. Geef per e-mail door welk artikel u wilt ruilen en welk artikel je ervoor terug wilt ontvangen. Wij sturen het andere artikel naar u toe als het dezelfde “waarde” heeft als het huidige artikel en op voorraad is. Als dit niet het geval is nemen wij contact met u op.

Gepersonaliseerde gedenkproducten en As Creaties kunt u niet retourneren.

 

Winkelmand

× Reageer via Whatsapp