Werkwijze & Voorwaarden

Showroom

Vaak plannen we eerst een afspraak in onze showroom waar wij u graag helpen met het vinden van uw eigen unieke herinneringssieraad/gedenkobject.

In ons gesprek gaan we het samen uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de crematie-as/haarlokjes/melktandjes/foto of andere tastbare herinneringen die u graag zou willen verwerken.

Heeft u het crematie-as nog niet opgehaald omdat deze pas een maand na de crematie wordt vrijgegeven door het crematorium, dan is het eventueel ook mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks naar ons stuurt of langs brengt.

De verwerkingstijd kan verschillen per product of sieraad. Wij hebben gemiddeld een verwerkingstermijn van 2 tot 4 weken.

Wij houden u het gehele verwerkingsproces op de hoogte via de ap of mail.

Als u een eigen idee in gedachten heeft dan staan wij hier ook voor open,  wij zijn er tenslotte voor om u een prachtig gedenkobject/sieraad aan te bieden.

Werkwijze

Bij Uitvaartwinkel As creations is het mogelijk uw tastbare herinnering te verwerken in een persoonlijk uniek sieraad of in één van onze memorie/gedenkproducten. Wij vermengen crematie-as, melktandjes, stukjes stof, haarlokjes, foto’s, speciaal zand of echte bloemen uit een rouwstuk of bruidsboeket in onze As Creations hars. Als wij het crematie-as/ melktandjes/haartjes/stof/foto of bloemen eenmaal verwerkt hebben in het sieraad of memorie product kan deze niet meer aangepast worden.

Wij bieden de mogelijkheid om kleur, glitter, bedels of andere extra herinneringen naar wens toe te voegen aan uw gekozen sieraad/memorieproduct. Vraag ons gerust naar de vele verschillende mogelijkheden. Veel crematie-as hebben wij niet nodig om uw sieraad uniek te maken. 1 theelepel is vaak voldoende. Het crematie-as wat overblijft sturen wij weer terug

Ons doel is een gedenksieraad voor u te ontwerpen wat symbool staat voor de liefde tussen u en uw dierbare of geliefde huisdier. Ook vinden wij het belangrijk dat het betaalbaar is want iedereen heeft toch recht op een persoonlijk en tastbaar gedenksieraad. Soms komt het ook wel voor dat iemand helemaal geen crematie-as meer heeft, dan kunt u er ook voor kiezen om een foto/ haarlokjes of melktandje te verwerken in een uniek sieraad.

Bij elke bestelling komt een persoonlijke kaart die symbool staat voor het gemaakte gedenksieraad/memorieproduct.

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Verzenden

Al onze gedenkproducten kunnen worden verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland zullen 6,95 Euro zijn inclusief track and trace code. Ook is het mogelijk uw product aangetekend te verzenden dan komen de kosten op 8,15 Euro.

Bij een bestelling boven de 100 euro exclusief verzendkosten zijn de verzendkosten voor rekening van UItvaartwinkelAs Creations.

Verzenden naar Belgie worden aangetekend verzonden met track and trace code De verzendkosten hiervan zijn 15,00 Euro.

Wensen

We bespreken uw wensen en wat u graag zou willen realiseren met de as van uw dierbare. In ons gesprek gaan we het uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de as. De as wordt na een maand na de crematie vrijgegeven door het crematorium en dan is het ook eventueel mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks aan ons levert.

Het ligt aan de wens van de klant hoelang het proces gaat duren. Voor bijvoorbeeld een as-schilderij is een gemiddelde verwerkingstijd van 4  tot 6 weken nodig. Ook is het mogelijk dat wij foto's maken tijdens de asverwerking. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en voorbeelden zodat er eerst goed gekeken kan worden naar de mogelijkheden die wij bieden.

Algemene Voorwaarden

Prijzen van onze tastbare herinneringen

Al onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling

Wij vragen altijd een vooruitbetaling omdat het nog wel eens is voorgekomen dat klanten hun herinneringsproduct niet op komen halen of betalen. Het is bij een groot bedrag in overleg met Uitvaartwinkel As Creations ook mogelijk om 50% aan te betalen.

Levertermijn

De producten van Uitvaartwinkel As Creations die voor u persoonlijk en met de hand gemaakt worden, hebben standaard een levertijd van ca. 3 tot 4 weken.

Verzending

Verzendkosten zijn in alle gevallen voor de koper. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij van uitvaartwinkel As Creations zorgen ervoor dat de bestelling goed en veilig verpakt wordt en leveren deze netjes af bij een vestiging van PostNL. Uitvaartwinkel As Creations  is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Uw bestelling wordt te allen tijde door ons aangetekend verstuurd en u ontvangt de TRACK en TRACE code zodat u het pakket kunt volgen.

Afhalen

Uitvaartwinkel As Creations bied ook de mogelijkheid om uw herinneringsproduct af te halen bij onze showroom. Dit is echter alleen op afspraak. U kunt contact opnemen via het contactformulier, via ons telefoonnummer 06-82045878 of stuur een mail naar info@ascreations.nl.

Gebruiksaanwijzing

Wij geven het advies om uw memorie producten niet in de volle zon te zetten of te leggen i.v.m. verkleuring. Wij gebruiken speciale UV-filters in onze herinneringsproducten echter kunnen wij verkleuring niet geheel uitsluiten.

Handgemaakte gedenksieraden en gedenkobjecten

Achter al onze handgemaakte gedenksieraden en memorieproducten een eigen uniek en persoonlijk verhaal. De As Creaties wordt door ons zelf met de hand gemaakt waardoor kwaliteit en discretie hierdoor worden gewaarborgd.

Wij werken altijd met één tastbare herinnering, vervolgens wij naar de volgende  persoonlijke herinnering gaan, zodat wij altijd weten voor wie wij deze tastbare herinnering maken. Het gekozen gedenkproduct is uniek en wordt persoonlijk voor u gemaakt.Dit houdt in dat er geen enkel gedenkobject of gedenksieraad hetzelfde zal zijn.

Garantie

Wij kunnen de persoonlijke gedenksieraden en gedenkobjecten niet retourneren omdat deze na wens zijn gemaakt en persoonlijk zullen zijn.

Het kan zijn dat het product qua kleur afwijkt van de foto’s op uw scherm, ze kunnen in het echt anders over komen.

Kleur van de crematie-as kan afwijken, elke as heeft een eigen samenstelling. Fijne crematie-as is vaak donkerder van kleur en de grovere stukjes zijn vaak licht van kleur.

Draag onze sieraden niet als u fysiek werk gaat verrichten, het kan namelijk voorkomen dat door de fysieke inspanning, de huid gaat zweten en daardoor de zuurgraad en het zout van ons lichaam het sieraad kan laten verkleuren/oxideren.

Al onze producten worden met de hand gemaakt, het kan soms zijn dat er oneffenheden in zitten zoals kleine luchtbelletjes

Douchen en zwemmen raden wij af met onze sieraden.

Kettingen worden er niet standaard bij  geleverd tenzij dat er specifiek vermeld staat bij het gekozen product.

Wij adviseren altijd een gedeelte as of haar voor u zelf te houden in geval van verlies of beschadigingen

Wij verwerken een uv- filter in onze producten toch kan het zijn dat het met de tijd iets kan verkleuren. Verkleuring komt meestal door het gebruik van parfum of het felle zonlicht.

Vermijd parfum op het product.

Pas op met chloorwater in zwembaden, wij adviseren de sieraden bij het zwemmen af te doen.

Langdurige blootstelling aan zonlicht, en een hoge temperatuur kan het sieraad/product veranderen

Leg daarom uw gekozen sieraad of object nooit in de felle zon maar bewaar deze op een donkere plek, niet in een vochtige ruimte of kamer.

Pas op met schoonmaakmiddelen.

Onze hars is waterbestendig echter kan zweet, zouten, schoonmaakmiddelen, zeep, chloor, parfum, of zuur onze sieraden aantasten.

Wij willen u erop attenderen dat zich altijd een situatie kan voordoen waardoor een sieraad of nog erger verloren kan raken. Zo ook uw persoonlijke gedenksieraad. Wij adviseren u altijd om te allen tijde een kleine hoeveelheid crematie-as, melktandjes, haartjes of stof te bewaren.

Omdat ik niet kan controleren hoe er met onze sieraden wordt omgegaan is het wel van belang te weten dat wij van Uitvaartwinkel As Creations om die reden geen garantie kunnen op onze sieraden en memorieproducten.

Naast de verwerking van as van uw dierbare verwerken wij ook de as van uw geliefde huisdier tot een tastbare herinnering.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

info@ascreations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71307052
BTW nr: NL001646301B17

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL