5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 188 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

liefdevol, meelevend en een uitstekende service

Rated 5 out of 5
23/07/2021

Prachtige ring met gravering hier mogen bestellen. Zeer vakkundig en liefdevol werd deze ring gevuld met de as. Zeer tevreden over deze uitvaartwinkel!

Ingrid

Goed en vriendelijk geholpen

Rated 5 out of 5
23/07/2021

Er was een langere verzend tijd, zowel bestellen als terug sturen. Dit is goed gecommuniceerd en uitstekend opgelost!

Zoë

Liefdevol en meelevend

Rated 5 out of 5
21/07/2021

Ik heb Angela mogen leren kennen als een hartverwarmende vrouw, die weet hoe t voelt om een maatje te moeten verliezen. Haar medeleven voel je in t contact en ik ben heel erg blij met de urn die ik heb gekregen en als toegift een liefdevolle kaart. Dank je wel Angela voor dit mooie gebaar!!!!

Astrid Jansen

Liefdevol en meelevend

Rated 5 out of 5
21/07/2021

Ik heb Angela leren kennen als een liefdevolle vrouw die weet wat het is om een maatje te verliezen en liefde voor haar werk heeft en daardoor t juiste gevoel weet over te brengen en als toegift een mooie urn heb gekregen met een liefdevolle kaart.
Dank je wel Angela voor dit alles en zoals je zelf deels zei……Zij die we moeten missen, leven voort in onze gedachte, zolang we aan ze denken.

Astrid Jansen

Familie boom

Rated 5 out of 5
21/07/2021

Prachtige waxinlichten ontvangen met bloemen uit het rouwboeket. Alles is naar wens verlopen en wij zijn erg goed op de hoogte gehouden tijdens het verwerkingsproces. Liefdevol en zorgvuldig is de as van onze dierbare zoon verwerkt. Ik raad deze uitvaartwinkel zeker aan als u iets zoekt ter herinnering aan uw dierbaren.

familie Boom

Winkelmand

× Reageer via Whatsapp