5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 203 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed1%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mooie herinnering

Rated 5 out of 5
18/10/2021

Superblij ben ik met mijn gedenkarmband van Tablu . De styling is stoer . Er zijn veel keuzes aan kleuren en deze past mooi bij mij huid en bij kleding die ik vaak draag . Ook is het zo dat je niet direct ziet dat het een gedenkarmband is . Maar gewoon een prachtig sieraad waarvan ik zelf weet waarvoor ik hem draag en aan wie hij mij herinnert . Fijn om iemand zo bij je te dragen. Materiaal is zo mooi en stevig dat ik zeker weet dat ik hem jaren met trots mag dragen 😊

Michael Roeleveld

Super!

Rated 5 out of 5
14/10/2021

Lieve Angela, bedankt voor het maken van de prachtige ring met as van mijn dierbare moeder, en dat ik daarbij aanwezig mocht zijn. Ik ben er heel blij mee, hij is prachtig.
Bedankt voor je liefdevolle ontvangst, je tijd en je luisterend oor.

Patricia

Mooie dierbare herinnering

Rated 5 out of 5
11/10/2021

Heel erg dankbaar dat Angela een assieraad die ik in de winkel uitgezocht heb, gevuld heeft en dat ik bij dat proces aanwezig mocht zijn. Fijn en duidelijke uitleg er bij gekregen. Ook met het uitzoeken van het assierraad hielp Angela mij goed met de grote van de hanger. In de winkel een fijne sfeer, Angela neemt ook de tijd. Zeer tevreden en een fijne mooie dierbare herinnering.

Cynthia.

As armband edelstaal

Rated 5 out of 5
11/10/2021

Snelle reactie, prima geholpen bij vragen.
Product ziet er keurig uit.
Ook de verzending is keurig gedaan met goede verpakking.

D.

Mooi bijzonder aandenken.

Rated 5 out of 5
10/10/2021

Mijn zusjes en ik hebben een super mooi hand geblazen druppel met het as van onze lieve moeder erin verwerkt gekregen van onze vader. Het was fijn dat Angela erg persoonlijk was en dat gaf een goed gevoel. Het is prachtig om zoiets moois en persoonlijks te koesteren.

Maris van Bakkum

Winkelmand

× Reageer via Whatsapp