Herinnering in Glas

Uitvaartwinkel As Creations bied ook de mogelijkheid een herinnering in hoogwaardig kristalglas, met lasergravure voorzien van bijvoorbeeld het portret van de overledene in 2D of 3D, een vingerafdruk, een afbeelding van de rouwkaart, honden/kattenpootje of een tekst met speciale betekenis.

U heeft hierbij de keuze uit verschillende modellen. Ook kunt u kiezen om de foto in 2D of 3D te laten graven in het glas. (voor 3D is een foto van de voorzijde van het gezichten nodig voor een goed resultaat.

De productie tijd is 1 a 2 weken, we houden u per mail of telefoon op de hoogte als uw herinnering in glas klaar is zodat u het bij onze uitvaartwinkel kunt komen ophalen of we sturen het per pakket post naar u toe.

Ook is het mogelijk een gravure/tekst toe te voegen.

 

Mogelijkheden

Hierbij kunt u denken aan:

  • een foto

  • een vingerafdruk

  • hand- of voetafdrukjes
  • tekst van een rouwkaart

  • pootafdruk van uw huisdier

  • naam/geboortedatum of een korte tekst

Lichtsokkel

Wij bieden als extra optie ook de mogelijkheid om een lichtsokkel te plaatsen onder het glasobject. Hiervoor zijn er verschillende afmetingen waar uit gekozen kan worden.

Troost

Een herinnering in glas aan iemand geven nadat een dierbare is overleden kan troost en warmte bieden in tijden van rouw en verdriet.

Houdt u er rekening mee als u voor onze memorie hearts kiest met de afmeting 14 x 14 cm, dat er helaas geen ruimte meer over zal zijn voor een eventuele foto.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

info@ascreations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71307052
BTW nr: NL001646301B17

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL