Gedenksieraden

Uitvaartwinkel As Creations heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van gedenksieraden. Hierbij kunt u denken aan sieraden waar as van een dierbare in verwerkt kan worden maar ook melktandjes, stukje stof van een belangrijk kledingstuk of zand uit je geboorteland.

Ook verwerken wij bloemen uit een rouw of trouwboeket tot een tastbare herinnering, een herinnering om te koesteren en dicht bij je te dragen.

Assieraad met echt vergeet me niet bloempje

Ook bieden wij verschillende vingerafdruksieraden aan met verschillende materialen zoals staal, leer, zilver of goud. Ook hebben wij een vingerafdrukscanner waarmee wij ook u vingerafdruk kunnen vereeuwigen tesamen met die van uw dierbaren.

Vingerafdruksieraad

In onze showroom in Deventer kunt u rustig rond kijken en uw wensen met ons bespreken. Samen kijken wij wat bij u past maar ook bij degene die u zo moet missen. Ook hebben wij vele voorbeelden in onze showroom om u zo een duidelijk beeld te kunnen geven van onze mogelijkheden.

Heeft een u een speciale wens of zou u graag uw eigen sieraden willen omsmelten naar een uniek sieraad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op wij vertellen u graag de mogelijkheden op het gebied van gedenksieraden.

Lieve groet,

Uitvaartwinkel Deventer

assieraden, bloemen in hars, Blog, Crematie as, gedenksieraden, sieraden, uitvaart, vingerafdruk, vingerafdruksieraad

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

info@ascreations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71307052
BTW nr: NL001646301B17

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL