Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
102 berichten.
Babette Babette uit Deventer heeft geschreven op december 18, 2018 om 3:11 pm:
Werden met open armen ontvangen. Zoveel liefde en begrip die je krijgt om je dierbare een mooie plek te kunnen geven. Prachtige hart laten maken, heel speciaal en met zoveel liefde gemaakt. Heel dankbaar hiervoor. Service is super en er wordt ook echt geluisterd naar je wensen.
Melanie Melanie uit Zandpol heeft geschreven op november 26, 2018 om 8:41 pm:
Geweldig mooie hangers laten maken. Heel erg blij met deze prachtige sieraden. Heel lief en persoonlijk
marouscha marouscha uit kijkduin heeft geschreven op oktober 23, 2018 om 11:33 am:
As Creations heeft voor ons een hele mooie chrystalhanger gemaakt waar de as van onze overleden zoontje in is verwerkt. Wij werden erg goed begeleid en op de hoogte gehouden tijdens het maakproces en ook wij ontvingen een mooie persoonlijk kaart! Liefs Marouscha
Jirina Jirina uit Heenvliet heeft geschreven op oktober 16, 2018 om 2:22 pm:
Heb een gedenkpootje bestelt van mijn lieve Berlioz. Hij is super mooi geworden en ben er erg dankbaar voor.
Yrea Yrea uit Hellevoetsluis heeft geschreven op oktober 5, 2018 om 7:41 pm:
Deze geweldige lieve vrouw met een hart van goud heeft voor onze zoontje een kleine roze vlinder gemaakt met as van ons dochtertje/zusje zodat hij haar toch vast kan houden en bij kan houden. Echt super emotioneel hoe hij er over waakt. Dankzij deze topper. En ze leeft zo onzettend met je mee en een luisterend oor dat was super fijn. Dankje wel lieverd voor het maken Groetjes van ons
Miranda Miranda uit Den haag heeft geschreven op september 23, 2018 om 3:42 pm:
Deze lieve vrouw heeft mij een mooie keting met een foto laten winnen met de foto van een overleden moeder van een vriendinnetje van me kinderen van school ze was er super blij mee en hij is erg mooi geworden nogmaals super bedankt .en ga er zelf ook een van me vader bestellen ??????
Joanne stam Joanne stam uit Nijmegen heeft geschreven op september 23, 2018 om 12:40 pm:
Deze topper heeft een prachtige ketting gemaakt met een pluk haren van mijn oma? ik had speciale wensen en ze heeft aan alles voldaan? beter nog. Ze overtrefte al mijn verwachtingen? de haren van mijn oma waren verkleurd en dit is in het hart niet te zien en ik draag haar weer met trots. Het is een lieverd met een hart van goud en dat is ook in haar werk terug te zien wat het extra waardevol is? en extra speciaal en persoonlijk? deze topper en haar kunst raad ik iedereen aan?
Suus Bidotti-Koster Suus Bidotti-Koster uit Deventer heeft geschreven op september 9, 2018 om 11:15 am:
vrijdag 06-09-2018 vandaag onze prachtige ketting mogen ophalen die we van angela cadeau hebben gekregen. Met geen pen is te beschrijven hoe dankbaar en prachtig de ketting is !!
Doortje Doortje uit Zevenaar heeft geschreven op september 7, 2018 om 4:05 pm:
Vandaag heb ik een hele mooie ketting? ontvangen met de foto van mijn overleden vader. Angela hartstikke bedankt ook voor het mee denken je bent een lieve schat. Heb vanaf vandaag me papa altijd bij me.
Jefke Jefke uit Arnhem heeft geschreven op september 3, 2018 om 5:23 pm:
Super dankbaar voor het gedenk.sterretje dat wij mochten ontvangen na her verliezen van ons stil geboren kindje.
Daphne notten Daphne notten uit Uden heeft geschreven op augustus 9, 2018 om 12:21 pm:
Vandaag mijn hondenpootje ontvangen met haartjes van mijn Lola. Zo mooi gedaan zo mooi aandenken. En dan nog een mooie kaart met foto van Lola erbjj. Nogmaals super bedankt voor de geweldige service.
Paul Iris Quinten* Tyrell Paul Iris Quinten* Tyrell uit Goes heeft geschreven op augustus 5, 2018 om 12:14 pm:
Een paar weken geleden heb ik een prachtig ketting mogen ontvangen met de foto van ons overleden zoontje Quinten* en zijn broertje Tyrell erin verwerkt. De ketting is zo onwijs mooi geworden iedereen om mij heen maakt er wel een opmerking over. Ik ben zo dankbaar met deze prachtige ketting zo staan de 2 broers toch nog samen bij elkaar. Angela dank je wel het is zo mooi geworden ??
annemarie klopman annemarie klopman uit zeewolde heeft geschreven op augustus 3, 2018 om 8:16 pm:
As Creations heeft een mooie herinnering gemaakt toen mijn lieve paard herco is overleden. Wij hebben een fijn en warm contact gehad en ook werd er meegedacht in het verwerkingsproces. Wij zijn hierdoor diep geraakt! Heel erg bedankt voor deze herinnering..
jet huisman jet huisman uit Doetinchem heeft geschreven op juli 28, 2018 om 6:00 pm:
Goede service, vriendelijke mensen een luisterend oor ookal was het zolang geleden dat ik afscheid moest nemen van mijn kleine beste vriend Teddy ik voelde dat ze met alle respect om gingen met de as van mijn overleden hondje. Een pootje met daarin de as van mijn kleine vriend geeft mij steun op de momenten dat ik dat nodig heb. Super bedankt!
Willems Birgitt Willems Birgitt uit Izegem. België heeft geschreven op juli 11, 2018 om 9:09 pm:
4 jaar geleden verloor ik heel plots mijn zoon. Ondertussen wel al een heel mooi gedenkhoekje bijeen gekregen...maar ik miste iets moois waarin de Asse zichtbaar en tegelijk decoratief in mijn interieur geïntegreerd werd...tot hiertoe was het een heel mooi porseleinen hartvormig potje.ik wilde iets anders maar kon dit nergens vinden. Tot ik plots deze reclame tegenkwam in een rouwgroep. Ik nam contact op en was zo verrast door de gevoelige empathische wijze van klantbenadering en omgang met het kostbare wat mij nog bleef van mijn zoon Kim. Ik had al heel anders ervaren in mijn directe omgeving. Ik kwam overeen om voor mezelf een hangertje en hart teaten creëren. Wilde ook iets speciaals om de 40ste geboortedag van mijn zoon met zijn vrienden en broers te herdenken. Zij zorgden er zo lief voor en creëerden zo iets moois....dit had ik echt niet verwacht. Dankjewel lieve mensen...rest nog een heel erg warme groet van een super tevreden mama. Het gevoel is zo warm als ik hun creatie bekijk of ook op mijn lichaam voel....merci
natasja huisman natasja huisman uit lelystad heeft geschreven op juli 8, 2018 om 5:45 pm:
Wij hebben bij as creations little hearts besteld met as van onze te vroeg geboren dochter. Goede service en vooral het respect hoe er met de as van onze dochter werd om gegaan was hartverwarmend. Lieve mensen die iets tastbaars voor ons hebben gemaakt wat wij kunnen koesteren.
Hanneke holthuis Hanneke holthuis uit Arnhem heeft geschreven op juli 7, 2018 om 2:01 pm:
Wij ontvingen een 3d as schilderij met vlinders met daarin de as van onze lieve dochter. As Creations heeft ons zo goed begeleid voor tijdens en na het ontvangen van ons schilderij. Wij zeggen dit zeker voort.
Caroline Caroline uit Alkmaar heeft geschreven op juli 7, 2018 om 1:19 pm:
Lieve Angel, Dank je wel voor de 3 prachtige harten met de naam van mijn zoontje Sam ❤ erop. Zo vreselijk lief mooi en dierbaar voor zowel mijzelf als mijn dochters die ieder nu een hart hebben waarbij ze altijd aan hun broertje kunnen blijven denken en als ze verdrietig zijn dat hartje altijd even bij zich kunnen nemen. Dank je wel! Heel veel liefs Caroline
Fennie Fennie uit Deventer heeft geschreven op juli 4, 2018 om 9:37 am:
Lieve Angela, Ik weet met hoeveel liefde en inzet jij dit doet.Wat een prachtige Memorie herinneringen maak jij,ik ben heel blij met het Schilderij en Hart,met de as van mijn Moeder,wat ook jou Oma was. Succes met alles wat je doet,ik ben trots op jou.
E Stevens E Stevens uit België heeft geschreven op juli 3, 2018 om 7:52 pm:
Wij ontvingen vier mooie sterren. De kinderen zijn er erg blij mee. Alles goed en zorgzaam geregeld.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!