Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
112 berichten.
annie annie uit deventer heeft geschreven op september 18, 2019 om 11:59 am:
Tel gehad dat het herdenkingsdienst kettinkje klaar was .En wat ziet het er mooi uit top.Duidelijke foto op de hanger .Dank je wel Angela heel mooi gedaan.Nu ga ik het versturen naar een vriendin waar de man van is overleden .Dank je wel nog.
Liesbeth Liesbeth uit Nijverdal heeft geschreven op september 15, 2019 om 6:12 pm:
Lieve Angela, Dank je wel voor het prachtige werk dat je hebt verricht. Jij helpt mensen met iets tastbaars van een overledene. En terwijl jij daar mee bezig bent hou je oog voor de klant en help je diegene met een deel rouwverwerking. Je bent open, realistisch en voelt mensen volgens mij goed aan. Blijf dit mooie werk doen! Nogmaals bedankt.
Kevin Kevin uit Rotterdam heeft geschreven op september 10, 2019 om 8:47 pm:
Hele toffe druppelhanger ontvangen met de as van mijn ouders. Super om te ervaren dat jij, Angela, met liefde, passie en zorg aan de slag gaat om een mooie, tastbare herinnering te maken. Het persoonlijk kaartje maakt het helemaal af. Heel erg bedankt!
Danielle en Charlotte Danielle en Charlotte uit Lanklaar, België heeft geschreven op september 7, 2019 om 5:27 pm:
dank je wel Angela voor de lieve..zorgzame behandeling van de asjes en haren van onze lieve Chicka. het is zo mooi gemaakt maar vooral het mooie kaartje met die mooie persoonlijke tekst voor mijn dochtertje. het kaartje en de letter staan mooi aan haar bedje, zodat ze chicka steeds bij zich heeft. en zoooo leuk dat je de letter in het donker kan zien. dikke dikke dank je wel. Danielle en Charlotte ❤
Jolanda Strijk Jolanda Strijk uit Zwolle heeft geschreven op september 5, 2019 om 7:42 pm:
Vandaag onze ringen ontvangen. Geweldig. De vingerafdrukken van mijn vader en moeder in de vorm van een ❤. Je bent de perfecte persoon, lief en zorgzaam. Ik raad iedereen aan. Je doet het met passie. Dankjewel.
Mandy Bergeman Mandy Bergeman uit Dieren heeft geschreven op augustus 29, 2019 om 12:58 pm:
Super blij met mijn ketting eindelijk mijn moeder bij mij ❤️. Angela is een lieve vrouw neemt ook de tijd voor je. Ze gaat voorzichtig met de as om en ze legt alles perfect uit ! Als je iets wilt kwa sieraad zou ik zeker naar haar gaan !
Miriam van Breugel (Mijn Herdenking) Miriam van Breugel (Mijn Herdenking) uit Boxtel heeft geschreven op augustus 28, 2019 om 1:33 pm:
Wat een vriendelijke en mee denkend duo. Een mooi team om mee samen te werken. En mooie producten vooral de harten en konijntjes zijn mijn favorieten. Groetjes Miriam van Breugel van Mijn Herdenking in Boxtel
Robin Van den Berg Robin Van den Berg uit Gouda heeft geschreven op augustus 9, 2019 om 4:47 pm:
Angela je bent een topper! Het geduld dat je voor mij hebt gehad is bizar, de meeste mensen hadden het opgegeven. Super rustige, duidelijke en liefdevolle uitleg gekregen over alles. Omdat ik niet kon langskomen alles uitgebreid op de app besproken, super! Ik kan het echt iedereen aanraden, oprecht bedankt voor de 2 prachtige kunstwerken die ik gekregen heb! Super dankbaar ! Dikke knuffel van mij, dat vervelende kind hahaha! ?
Lenie de paauw Lenie de paauw uit Hendrik ido ambacht heeft geschreven op juli 25, 2019 om 9:03 am:
Dank je wel ,voor de geweldige service ! Mijn moeder is zo blij met de hanger! Hij is prachtig geworden ! ?
Olga Olga uit Deventer heeft geschreven op juli 24, 2019 om 12:32 pm:
Lieve Angela wij hebben letters en een hartenhanger met de haren van mijn lieve dochter laten maken deze zijn echt super mooi geworden en wat fijn dat je meedacht met alles en zeker voor de goede service Want voor ons is het nog maar zo kort geleden maar zijn zo blij dat je het hebt gemaakt voor ons echt dankjwel???
Nancy Berndsen Nancy Berndsen uit Valkenswaard heeft geschreven op juli 18, 2019 om 5:09 pm:
Lieve Angela Dankzij jou heb ik weer supermooie en tastbare herinneringen aan mijn lieve Opa.. Zijn as in een hartje en waxinelichtje met gele rozenblaadjes Zo is hij toch altijd bij me. Dankjewel voor alle lieve zorgen, begrip en de mooie kunstwerkjes!! Xx Nancy
Annie Annie uit Deventer heeft geschreven op juli 16, 2019 om 8:45 am:
Ik heb ring gisteren opgehaald met de as van mijn lieve man hij is prachtig geworden en draag hem met veel liefde je wordt met veel liefde en warmte opgevangen en begeleid .ik kan iedereen as creations aanbevelen. Dank je wel lieve Angela
J. de Groot J. de Groot uit Eindhoven heeft geschreven op juli 15, 2019 om 11:08 pm:
Maandag 15 juli 2019 mijn gedenklichtje met in het reliëf een foto van mijn vader en een gedenklichtje in de vorm van een harte met rode roosblaadjes met as van mijn vader opgehaald. Beiden zeer mooi geworden en een dierbare herinnering aan mijn vader. Met vakmanschap, liefde en zorg gemaakt, Angela ik heb er geen woorden voor zo dankbaar en blij ben ik ermee en wens dat je nog lang andere mensen blij mag maken in het geven van een mooie herinnering van een dierbare in welke vorm dan ook...jij bied zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen iets is om te kiezen. xxx
Regine Regine uit Deventer heeft geschreven op juli 13, 2019 om 7:02 pm:
We wonnen een veiling. Mijn dochter wilde graag een little heart met de getrokken tandjes van haar lieve kat Dushi. De lievelingskleuren turquoise en geel weden aanbevolen. Al binnen 2 weken was het klaar. Angela had een luisterend oor en veel interesse. Een prachtig product. Mn dochter is er erg blij mee. We hebben mooie dingen gezien die Angela maakt. We komen zeker terug!
Chanel Chanel uit Deventer heeft geschreven op juni 20, 2019 om 10:55 am:
Vandaag een hart voor mijn moeder opgehaald heeel erg mooi geworden heb gevraagd voor extra rosé en het is ook echt extra mooi rosé geworden ben heel erg blij met het hart Heel erg bedankt en zeker heeel tevreden !!
Esther Esther uit Zandvoort heeft geschreven op juni 1, 2019 om 12:50 pm:
Mijn jongens wilde graag nog een mooi aandenken aan mijn oma. Wij hoorde van Ascreations en hebben een afspraak gemaakt omdat het dan zichtbaarder is. We werden hartelijk ontvangen door Angela. Er was zoveel mogelijk. Tijdens het proces werden we via de app op de hoogte gehouden hoe alles eruit kwam te zien. Super was dat. Gisteren kwam het pakket binnen en met zijn vieren hebben we het uitgepakt. Onze oudste zoon heeft een mooi waxinelichtje in de vorm van een hart en de jongste een ster. Zelf heb ik ook het waxinelichtje. We zijn er ontzettend blij mee en steken ze vanmiddag aan. Zo is oma er toch een beetje bij als we straks onze verjaardagen vieren. Angela bedankt voor alles ❤️
Marianne Marianne uit Epe heeft geschreven op mei 31, 2019 om 7:26 pm:
Maandag mijn gewonnen little hart mogen ophalen Wat is hij vreselijk mooi geworden Na het gesprek toen ik de haarlokjes kwam brengen voelde hetallemaal zoo warm en vetrouwd dat het gevoel had ik krijg straks een stukje van mijn meisje terug in huis Alle wensen werden besproken Niets was gek of vreemd Ook wordt je op hoogte gehouden van wanneer gestart wordt met je opdracht,zelfs met foto's Dank je wel voor het warme bad en het mooie hartje wat ik hebben mogen ontvangen Liefs Marianne
Ramona & Yahiro Ramona & Yahiro uit Veen ( Noord- Brabant) Nederland heeft geschreven op april 28, 2019 om 9:09 am:
Hoi hoi, We hebben de prachtige sleutelhangers in de vorm van een puzzelstukje, het symbool voor ASS ontvangen en we zijn er super blij mee. Heeel mooi gedaan ???
Margreet Margreet uit Sluiskil heeft geschreven op april 24, 2019 om 5:04 pm:
Vandaag kwam de post met een prachtig mooi pakket. Hierin zat little hart en een mooie ketting met de as en vingerafdruk van mijn helaas te vroeg overleden man. Angela super bedankt voor het meedenken en de prachtige creaties.???
Marianne en Nienke Marianne en Nienke uit Eindhoven heeft geschreven op april 20, 2019 om 6:55 pm:
Na een persoonlijk bezoek en fijn ontvangst. Vandaag onze dierbare en bijzondere bedels opgehaald .Angela heeft de voor ons zo speciale bedels precies na onze wens gemaakt bedankt voor alles ?

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

info@ascreations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71307052
BTW nr: NL001646301B17

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL