Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
102 berichten.
Nancy Berndsen Nancy Berndsen uit Valkenswaard heeft geschreven op juli 18, 2019 om 5:09 pm:
Lieve Angela Dankzij jou heb ik weer supermooie en tastbare herinneringen aan mijn lieve Opa.. Zijn as in een hartje en waxinelichtje met gele rozenblaadjes Zo is hij toch altijd bij me. Dankjewel voor alle lieve zorgen, begrip en de mooie kunstwerkjes!! Xx Nancy
Annie Annie uit Deventer heeft geschreven op juli 16, 2019 om 8:45 am:
Ik heb ring gisteren opgehaald met de as van mijn lieve man hij is prachtig geworden en draag hem met veel liefde je wordt met veel liefde en warmte opgevangen en begeleid .ik kan iedereen as creations aanbevelen. Dank je wel lieve Angela
J. de Groot J. de Groot uit Eindhoven heeft geschreven op juli 15, 2019 om 11:08 pm:
Maandag 15 juli 2019 mijn gedenklichtje met in het reliëf een foto van mijn vader en een gedenklichtje in de vorm van een harte met rode roosblaadjes met as van mijn vader opgehaald. Beiden zeer mooi geworden en een dierbare herinnering aan mijn vader. Met vakmanschap, liefde en zorg gemaakt, Angela ik heb er geen woorden voor zo dankbaar en blij ben ik ermee en wens dat je nog lang andere mensen blij mag maken in het geven van een mooie herinnering van een dierbare in welke vorm dan ook...jij bied zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen iets is om te kiezen. xxx
Regine Regine uit Deventer heeft geschreven op juli 13, 2019 om 7:02 pm:
We wonnen een veiling. Mijn dochter wilde graag een little heart met de getrokken tandjes van haar lieve kat Dushi. De lievelingskleuren turquoise en geel weden aanbevolen. Al binnen 2 weken was het klaar. Angela had een luisterend oor en veel interesse. Een prachtig product. Mn dochter is er erg blij mee. We hebben mooie dingen gezien die Angela maakt. We komen zeker terug!
Chanel Chanel uit Deventer heeft geschreven op juni 20, 2019 om 10:55 am:
Vandaag een hart voor mijn moeder opgehaald heeel erg mooi geworden heb gevraagd voor extra rosé en het is ook echt extra mooi rosé geworden ben heel erg blij met het hart Heel erg bedankt en zeker heeel tevreden !!
Esther Esther uit Zandvoort heeft geschreven op juni 1, 2019 om 12:50 pm:
Mijn jongens wilde graag nog een mooi aandenken aan mijn oma. Wij hoorde van Ascreations en hebben een afspraak gemaakt omdat het dan zichtbaarder is. We werden hartelijk ontvangen door Angela. Er was zoveel mogelijk. Tijdens het proces werden we via de app op de hoogte gehouden hoe alles eruit kwam te zien. Super was dat. Gisteren kwam het pakket binnen en met zijn vieren hebben we het uitgepakt. Onze oudste zoon heeft een mooi waxinelichtje in de vorm van een hart en de jongste een ster. Zelf heb ik ook het waxinelichtje. We zijn er ontzettend blij mee en steken ze vanmiddag aan. Zo is oma er toch een beetje bij als we straks onze verjaardagen vieren. Angela bedankt voor alles ❤️
Marianne Marianne uit Epe heeft geschreven op mei 31, 2019 om 7:26 pm:
Maandag mijn gewonnen little hart mogen ophalen Wat is hij vreselijk mooi geworden Na het gesprek toen ik de haarlokjes kwam brengen voelde hetallemaal zoo warm en vetrouwd dat het gevoel had ik krijg straks een stukje van mijn meisje terug in huis Alle wensen werden besproken Niets was gek of vreemd Ook wordt je op hoogte gehouden van wanneer gestart wordt met je opdracht,zelfs met foto's Dank je wel voor het warme bad en het mooie hartje wat ik hebben mogen ontvangen Liefs Marianne
Ramona & Yahiro Ramona & Yahiro uit Veen ( Noord- Brabant) Nederland heeft geschreven op april 28, 2019 om 9:09 am:
Hoi hoi, We hebben de prachtige sleutelhangers in de vorm van een puzzelstukje, het symbool voor ASS ontvangen en we zijn er super blij mee. Heeel mooi gedaan ???
Margreet Margreet uit Sluiskil heeft geschreven op april 24, 2019 om 5:04 pm:
Vandaag kwam de post met een prachtig mooi pakket. Hierin zat little hart en een mooie ketting met de as en vingerafdruk van mijn helaas te vroeg overleden man. Angela super bedankt voor het meedenken en de prachtige creaties.???
Marianne en Nienke Marianne en Nienke uit Eindhoven heeft geschreven op april 20, 2019 om 6:55 pm:
Na een persoonlijk bezoek en fijn ontvangst. Vandaag onze dierbare en bijzondere bedels opgehaald .Angela heeft de voor ons zo speciale bedels precies na onze wens gemaakt bedankt voor alles ?
Roosje Roosje uit Deventer heeft geschreven op april 12, 2019 om 11:32 am:
Angela zelf zat al in ons hart, maar nu heeft ze ook nog eens de (snor)haartjes van onze lieve Dropje in harten gegoten! Voor ieder van mijn dochters een eigen kleur, die ook nog eens licht geeft in het donker. Zo hebben mijn dochters naast mooie herinneringen ook nog iets tastbaars. Lieve Angela bedankt, ik raad je aan iedereen aan!???
Familie Nieuwenhuis Familie Nieuwenhuis uit Wesepe heeft geschreven op april 10, 2019 om 4:19 pm:
Vandaag de herinneringen van onze dochter en zusje opgehaald. Erg blij met de as- en haarverwerking. Nu hebben we alledrie een persoonlijk stukje van haar bij ons.
Yvonne Yvonne uit Eindhoven heeft geschreven op maart 18, 2019 om 3:57 pm:
Ik heb vandaag een prachtige hanger met haar en as voor mijn man en een supermooie bedel met haar en as voor mij als prachtig aandenken aan onze overleden lieve zoon mogen ontvangen. Wij kunnen hem nu altjjd bij ons hart dragen. Dankjewel lieve Angela voor de goede zorgen
Martin Doornebosch Martin Doornebosch uit Twello heeft geschreven op maart 16, 2019 om 1:26 pm:
Vorige week een hanger opgehaald net een hartje heb daar in een haar lokje van mijn helaas overleden vrouw gedaan erg mooi Dank je wel.
Jutta Siemerink Jutta Siemerink uit Doetinchem heeft geschreven op februari 15, 2019 om 2:32 pm:
Nog mooier dan gehoopt en gedacht....dankjewel Angela, voor het tot “leven” brengen van mooie ideeen!! ❤️
Martin Martin uit Twello heeft geschreven op februari 11, 2019 om 3:22 pm:
Vandaag een 300 uren lampje opgehaald voor bij de foto van mijn helaas overleden vrouw. Erg mooi ben er super blij mee
Nancy Berndsen Nancy Berndsen uit Valkenswaard heeft geschreven op januari 31, 2019 om 7:00 pm:
Al een paar jaar op zoek naar iets moois om de haartjes van ons mecheltje Dyno in te laten verwerken. Veel gezien maar het wow gevoel was er nooit.. Tot ik bij Angela terecht kwam en daar precies zag wat ik graag wilde..Omdat ik bang was dat de haartjes in de post kwijtraakte ben ik zelf naar Deventer gereden,werd daar hartelijk ontvangen, er was begrip en medeleven..Zo fijn dat je de tijd hebt om even je verhaal te doen en uit te leggen wat je graag wil.Ik zag zoveel mooie dingen dat ik uiteindelijk een pootje en een hart heb gekozen.. Angela ik kan je niet genoeg bedanken..je bent een fantastische lieve vrouw die het gewoon snapt! Tranen van gemis worden tranen van trots omdat ik een heel bijzonder en zelf gekozen tastbare herinnering hebt aan ons dametje Dyno!
Amy Amy heeft geschreven op januari 20, 2019 om 5:05 pm:
Na het overlijden van mijn lieve pony afgelopen september, heb ik een tijd gezocht naar een mooi sieraad voor haar as. Veel dingen zijn heel standaard en vond ik niet mooi of ontzettend duur. Uiteindelijk kwam ik bij ascreations uit. Ik heb een hele mooie hanger ontvangen met as en haar waar ik ontzettend blij mee ben, heel erg dierbaar.Heel erg bedankt voor deze mooie, tastbare herinnering!
Irma Irma heeft geschreven op december 23, 2018 om 8:16 am:
Al 2 jaar gezocht naar een mooi assierraad. Ook wel wat aangeschaft, maar het bleef altijd maar in de kast liggen omdat het net niet bij me paste of ik het niet graag droeg. Het mooie hartje wat As Creations voor mij heeft gemaakt doe ik nooit meer af.
Maria scholten Maria scholten uit Zutphen heeft geschreven op december 18, 2018 om 5:15 pm:
Na lang zoeken naar een urn voor mijn kleine vriendje, kwam ik deze pootjes tegen! Ik kon zelf mijn kleuren combinatie kiezen, en ze zijn echt prachtig geworden! Angela heeft hart voor haar werk!❤️

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!