Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
118 berichten.
Britt Britt uit Deventer heeft geschreven op november 30, 2020 om 8:56 pm:
Ik heb bij Angela een afspraak gemaakt en een mooie asring uitgezocht. Ze nam ruim de tijd voor mijn verhaal, luisterde goed naar mijn wensen en wees me op alle verschillende mogelijkheden. Al na een week was de ring klaar en ben ik getuige geweest van het vullen van de ring, wat ze op een erg respectvolle manier doet. Het is een bijzonder sieraad geworden, ik ben erg tevreden!
Corien Hendriks Corien Hendriks uit Deventer heeft geschreven op november 26, 2020 om 7:28 pm:
Angela heeft een prachtige ster voor mn zoontje gemaakt met de as van mijn mama erin. Ze nam echt de tijd om iets moois uit te zoeken, voor een mooie herinnering aan uw dierbare bent u bij Ascreations aan t goede adres!
Cindy Cindy uit Kerkrade heeft geschreven op november 19, 2020 om 10:32 am:
Online bestelling geplaatst en per abuis de verkeerde urntjes geleverd gekregen. Na telefonisch contact met Angela te hebben gehad had ik binnen 2 dagen de juiste ontvangen. Snelle en klantvriendelijke service!
Bea Bea uit Olst heeft geschreven op november 13, 2020 om 7:30 pm:
Twee maanden geleden overleed onverwachts mijn geliefde partner. Ik zocht naar een manier/profijt om wat van zijn as in te verwerken.Dat er een uitvaartwinkel bestaat in Deventer wist ik tot 2 weken geleden niet. Middels een kennismakingsgesprek met Angela kwam ik op zilveren oorknopjes uit,waarin een beetje as vermengd met hars geplaatst wordt. Vanmiddag heb ik gezien hoe Angela dit doet, het resultaat is erg mooi geworden!Ik ben erg blij met haar kennis,kunde en persoonlijke werkwijze.Een tweede paar oorknopjes ligt in het verschiet👍, dankjewel en tot ziens🍀
Stephanie Damstra Stephanie Damstra uit Deventer heeft geschreven op november 9, 2020 om 8:41 am:
Ik heb een mooie bedel besteld bij Angela, zodra deze binnen was nam ze direct contact met mij op om een afspraak in te plannen. Ter plekke werd de bedel gevuld met hars en wat haartjes van mijn moeder. Angela nam echt de tijd voor me. Het is zeker een aanrader om bij haar iets uit zoeken.
Barteline molenschot Barteline molenschot uit Nunspeet heeft geschreven op november 5, 2020 om 8:39 pm:
Vorig jaar moesten we afscheid nemen van onze zoon. Als aandenken hebben we Hartjes met een lokje haar erin besteld. Met veel warmte en professionaliteit is de bestelling afgehandeld. We waren zo blij met de hartjes dat we nog een bestelling geplaatst hebben en konden we ook aan anderen zo’n aandenken geven.
Marion Dijkstra Marion Dijkstra uit Deventer heeft geschreven op oktober 27, 2020 om 5:41 pm:
Ik heb vanmiddag bij Angela, een prachtig vuurrood hart van graniet gevuld met as van onze overleden zoon opgehaald en nog een prachtige bedel met as gevuld aan mijn pandora armband.ik heb wel een uur gepraat met haar en dat deed me erg goed.ik ben erg tevreden, dank je wel Angela.
Joya Joya uit Deventer heeft geschreven op oktober 26, 2020 om 8:50 am:
Angela heeft een prachtige armband en een super mooie ring gevuld met hars en as. Ze nam de tijd om alles uit te leggen en vulde de sieraden zorgvuldig en met respect. We hadden ook een mini urn besteld. Angela hield ons op de hoogte wanneer alles binnen zou komen en wanneer het er ook was. Erg professioneel in haar werk. Heel erg bedankt!
Jessica Jessica uit Spijkenisse heeft geschreven op oktober 24, 2020 om 4:10 pm:
Heel erg gelukkig met mijn prachtige ring en litlle heart, bij allebei is er as van mijn lieve vader in verwerkt. Angela neemt alle tijd voor je en doet er alles aan om iets te maken wat helemaal naar jou wens is. Angela bedankt 💖
Miranda Miranda uit Spijkenisse heeft geschreven op oktober 15, 2020 om 5:40 pm:
Via onze uitvaartverzorgster kwamen wij bij Angela terecht. En wat zijn we warm ontvangen en ze nam uitgebreid de tijd voor ons. We werden steeds op de hoogte gehouden van het hele proces. Ik heb een ring uitgezocht waar het as van mijn lieve vader in verwerkt is. En wij hebben een hartje uitgezocht waar ook as in verwerkt is ook mijn 2 kinderen hebben er 1 uitgezocht allemaal eigen kleuren!!! En ze had veel geduld met ons 😉 En ze heeft het helemaal naar onze zin gemaakt. Bedankt!!! Een aanrader. We hebben dierbare herinneringen nu. En zal de.ring vol liefde dragen ❤
Bekking Bekking uit Twello heeft geschreven op oktober 14, 2020 om 6:56 pm:
Op verzoek van Angela om een berichtje te schrijven. We zijn keurig ontvangen met een kopje koffie en hebben onze wens kenbaar gemaakt. Een kristallen hart met de vingerafdruk de naam en een vlindertje. Eindresultaat is erg mooi geworden, kijken er iedere keer met veel (emotie) plezier naar. Zijn blij dit te hebben gedaan. Bedankt!!!!.
Carola Carola uit Schalkhaar heeft geschreven op september 16, 2020 om 5:03 pm:
Mijn zusje en ik zijn zeer dankbaar voor de schitterde ring( die gevuld is met as van mijn vader en mijn moeder) en de vlinder met as. Angela is heel liefdevol en eerbiedig. Echt een schat van een vrouw zo liefdevol Dit zijn echt mensen die ik aan kan bevelen. Zo liefdevol. Echt super. Dank jullie dank jullie wel voor dit. Hun maken je verdriet iets makkelijker. 😘😘😘
Petra Petra uit Schalkhaar heeft geschreven op september 16, 2020 om 4:58 pm:
We hebben prachtig mooie ringen laten maken mijn zus en ik als herinnering aan onze oude. En ook een prachtige vlinder. We zijn zo liefdevol door Angela geholpen en getroost. Zou echt iedereen haar aanbevelen. Met zoveel respect werd er met de as van mijn ouders omgegaan. Ben haar heel dankbaar hiervoor.
Monique Monique uit Zutphen heeft geschreven op augustus 31, 2020 om 5:57 pm:
Heel blij met de as ring van mijn vader, erg blij met het resultaat. En wat is Angela een fijne lieve vrouw, dankjewel!
Bianca Bianca uit eindhoven heeft geschreven op augustus 28, 2020 om 6:56 pm:
Vandaag de as ring van mijn vader opgehaald. Wat werden we warm en lief ontvangen. Ik mocht erbij zijn toen de as erin werdt gedaan wat een bijzonder moment was dit en wat is mijn ring prachtig geworden Angela enorm bedankt voor alles en voor je geduld ben er heel erg blij mee en was de lange rit meer dan waard Liefs Bia
Mariëlle Mariëlle uit Deventer heeft geschreven op augustus 13, 2020 om 12:43 pm:
Vorige week heb ik bij Angela mijn ring opgehaald voor As van mijn hondje. Het hele proces, vanaf de eerste afspraak een ring uitzoeken, tot aan het vullen van de ring aan toe gebeurd met ongelooflijk veel menselijkheid en warmte. Er wordt niet zomaar een sieraad aan je verkocht maar begrepen dat dat een stukje bij de rouw hoort. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap waarmee de ring gevuld wordt en erg blij met het eindresultaat. Nogmaals mijn dank!
Miranda Miranda uit Winterswijk heeft geschreven op augustus 8, 2020 om 11:58 am:
Vandaag mijn gedenk bedel voor aan mijn armband opgehaald. Het assortiment was ruim, nu naar 7 jaar jaar heb ik mijn vader dicht bij me. Er was alle tijd om deze uit te zoeken paar weekjes geleden, en vandaag weer alle tijd, we waren er zelfs bij met het opvullen van as en haar met duidelijke uitleg van Angela wat ze allemaal ging doen. Angela is een super leuke en geduldige dame en vooral een luisterd oor. Echt een aanrader om je gedenk sieraad door haar te laten maken, thnx Angela.
Kayleigh Kayleigh uit Deventer heeft geschreven op augustus 6, 2020 om 8:54 pm:
Via een like & deel actie op Facebook heb ik een prachtige gedenkring met as mogen uitzoeken. Eerst een afspraak gehad voor het opmeten van de ringmaat, en later een afspraak voor het opvullen en afhalen van de ring. Alle handelingen die tijdens het opvullen van de ring werden gedaan, werden door Angela uitgelegd. Dat maakte het nóg persoonlijker. Tevens fijn om te vermelden dat Angela een heel warme en onwijs vriendelijke vrouw is. Aan haar heb je een hele goede als het gaat om het realiseren van een mooie tastbare herinnering aan een dierbare. Ik zal haar dan ook nog vaak bij anderen aanraden. Je hoopt natuurlijk van niet, maar bij een volgende keer weet ik haar zeker weer te vinden!
Beerthuizen Beerthuizen heeft geschreven op augustus 5, 2020 om 1:14 pm:
Een konijnen urn besteld vanwege het overlijden van mijn konijn. Netjes op de hoogte gebracht door Angela dat de bestelling binnen was gekomen en per wanneer ze zouden verzenden. Gisteren heb ik de urn ontvangen met zorg ingepakt! En wauw de urn is beter dan ik had verwacht! Hartelijk bedankt voor de goede afhandeling en ik kom zeker terug (al hoop ik dat het ietsje langer duurt )
Heidi van de Kerkhof Heidi van de Kerkhof uit Breda heeft geschreven op juli 28, 2020 om 6:01 pm:
Lieve Angela, Allereerst wil ik je enorm bedanken voor de liefdevolle afhandeling, het leuke persoonlijke contact en het maken van het urntje voor ons maatje Bunny. Helaas is hij te vroeg van ons heengegaan en het doet ons veel verdriet maar met dit super mooie konijnen urntje brengt het toch een glimlach op ons gezicht 😊. We zijn echt onder de indruk hoe je het aanpakt. Nogmaals bedankt 👍!

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

info@ascreations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71307052
BTW nr: NL001646301B17

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL