Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
102 berichten.
Miranda Miranda uit Winterswijk heeft geschreven op augustus 8, 2020 om 11:58 am:
Vandaag mijn gedenk bedel voor aan mijn armband opgehaald. Het assortiment was ruim, nu naar 7 jaar jaar heb ik mijn vader dicht bij me. Er was alle tijd om deze uit te zoeken paar weekjes geleden, en vandaag weer alle tijd, we waren er zelfs bij met het opvullen van as en haar met duidelijke uitleg van Angela wat ze allemaal ging doen. Angela is een super leuke en geduldige dame en vooral een luisterd oor. Echt een aanrader om je gedenk sieraad door haar te laten maken, thnx Angela.
Kayleigh Kayleigh uit Deventer heeft geschreven op augustus 6, 2020 om 8:54 pm:
Via een like & deel actie op Facebook heb ik een prachtige gedenkring met as mogen uitzoeken. Eerst een afspraak gehad voor het opmeten van de ringmaat, en later een afspraak voor het opvullen en afhalen van de ring. Alle handelingen die tijdens het opvullen van de ring werden gedaan, werden door Angela uitgelegd. Dat maakte het nóg persoonlijker. Tevens fijn om te vermelden dat Angela een heel warme en onwijs vriendelijke vrouw is. Aan haar heb je een hele goede als het gaat om het realiseren van een mooie tastbare herinnering aan een dierbare. Ik zal haar dan ook nog vaak bij anderen aanraden. Je hoopt natuurlijk van niet, maar bij een volgende keer weet ik haar zeker weer te vinden!
Beerthuizen Beerthuizen heeft geschreven op augustus 5, 2020 om 1:14 pm:
Een konijnen urn besteld vanwege het overlijden van mijn konijn. Netjes op de hoogte gebracht door Angela dat de bestelling binnen was gekomen en per wanneer ze zouden verzenden. Gisteren heb ik de urn ontvangen met zorg ingepakt! En wauw de urn is beter dan ik had verwacht! Hartelijk bedankt voor de goede afhandeling en ik kom zeker terug (al hoop ik dat het ietsje langer duurt )
Heidi van de Kerkhof Heidi van de Kerkhof uit Breda heeft geschreven op juli 28, 2020 om 6:01 pm:
Lieve Angela, Allereerst wil ik je enorm bedanken voor de liefdevolle afhandeling, het leuke persoonlijke contact en het maken van het urntje voor ons maatje Bunny. Helaas is hij te vroeg van ons heengegaan en het doet ons veel verdriet maar met dit super mooie konijnen urntje brengt het toch een glimlach op ons gezicht 😊. We zijn echt onder de indruk hoe je het aanpakt. Nogmaals bedankt 👍!
Richelle Richelle uit Arnhem heeft geschreven op juli 27, 2020 om 12:57 pm:
Na het overlijden van mijn moeder was ik op zoek naar een mooi persoonlijk gedenksieraad om de as te bewaren en altijd dicht bij me te dragen.. Na wat rondzoeken op internet kwam ik bij Angela terecht. Vanmorgen kon ik mijn prachtige sieraden ophalen, een ring én hanger speciaal voor mij gemaakt van een gouden armbandje dat van mijn oma is geweest.. Het was heel fijn om bij het vullen van de sieraden aanwezig te mogen zijn.. Ik ben superblij met mijn unieke sieraden en kan Angela van harte aanbevelen! Bijna alles kan, je wordt overal bij betrokken, het contact is heel persoonlijk en warm en die sieraden zijn echt 'one-of-a-kind' én nog steeds betaalbaar.. Superbedankt Angela!
Gunter Kropp Gunter Kropp uit Deventer heeft geschreven op juli 27, 2020 om 6:35 am:
Beste, bijzonder moment urn laten vullen samen met Angela, kreeg er alle tijd voor, kopje koffie en nog even nagepraat, bedankt voor de goede zorgen.
Marianne Post Marianne Post uit Deventer heeft geschreven op juli 26, 2020 om 9:19 am:
Erg blij met het mooie vingerafdruk sieraad, Angela nam alle tijd en ik ben onder de indruk, mooier geworden als dat ik dacht.
Natasja hoekstra Natasja hoekstra uit Enschede heeft geschreven op juli 25, 2020 om 10:36 am:
Bij Angela voelde ik me heel erg op mijn gemak toen ik het as van mijn dochter en kleindochter bracht ze stelde me heel erg gerust en beloofte mij dat ze heel erg goed op mijn meiden zou passen.... Ik had de vlinders gezien (echte vlinders) en die kwamen in een stolp dit is zo hart verwarmend mens die zo met je mee leeft afgelopen donderdag dan eindelijk mijn meiden weer opgehaald in een geweldige mooie stolp o wat was ik blij en weer was het hartverwarmend om bij Angela in de zaak te komen ze vertelde alles rustig en legte alles rustig uit ivm echte vlinders echt een vrouw met hart voor de zaak en heel veel respect voor de overledenen en de nabestaanden lieve lieve Angela super bedankt voor alles je bent een toppertje❤️❤️❤️
Annemarie Akkerman Annemarie Akkerman uit Deventer heeft geschreven op juli 23, 2020 om 6:24 pm:
Super lieve vrouw neemt echt de tijd voor je.
Kim Kim uit Twello heeft geschreven op juli 23, 2020 om 5:47 pm:
Alleen maar pluspunten. Angela is vriendelijk en meelevend. Ze had veel geduld met onze kinderen die ook allebei een eigen hart hebben uitgezocht. We zijn tijdens het proces op de hoogte gehouden d.m.v. foto's. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Super blij met deze mooie herinneringen. Nogmaals bedankt Angela
Tanja Jansen Tanja Jansen uit Almere heeft geschreven op juli 13, 2020 om 8:19 am:
Angela, warm, lief en meedenkend voor mij als oma met liefde en passie een as sieraad gemaakt van onze stilgeboren kleinzoon 💙🦋 ik ben er ontzettend blij mee 🥰 liefs
Iris Knaap Iris Knaap uit Deventer heeft geschreven op juli 10, 2020 om 8:33 am:
Voor de as van mijn allerliefste Regenboogkat Binah, heb ik bij Angela een prachtige, glazen harturn uitgekozen. Ook heb ik een as-sieraad uitgekozen; een lief, fijn kettinkje met een hartje in een hartje. In het kleinste hartje is wat as van Binah verwerkt. Zo kan ik haar op dagen dat ik haar heel erg mis, weer even dicht bij me dragen. Angela is een warme, invoelende vrouw die goed luistert naar de wensen van de klant. Ze is duidelijk in haar advies en haar uitleg. Ik vond het erg fijn dat ik erbij mocht zijn/mee mocht helpen de as in de urn te gieten. Zo zie je wat er gebeurt en dit kan helpend zijn bij het rouwproces. Het handgeschreven kaartje dat ik meekreeg vond ik heel attent. Kortom: Ik ben een zeer tevreden klant! Zoek je een mooi gedenk/troostproduct (er is heel veel keus!) voor je overleden dierbare (mens of dier), dan beveel ik As Creations van harte aan! Je voelt je bij Angela gehoord en gezien. En dat is precies wat een rouwende nodig heeft.
Chadiya Chadiya uit Almere heeft geschreven op juli 9, 2020 om 5:54 pm:
Lieve Angela, zo bijzonder dat ik van jou een gedenkvlinder met het as van ons stilgeboren zoontje mocht uitzoeken. Wat een liefde en geduld zit er in jouw werk. Hij heeft een mooi plekje gekregen 😊 liefs
D D uit Waalwijk heeft geschreven op juli 4, 2020 om 9:03 am:
Ring met as laten maken,heel blij mee.
Astrid Astrid uit Waalwijl heeft geschreven op juli 4, 2020 om 9:01 am:
Heel blij met de kettingen met de as van papa. Goede service zou iedereen echt aanraden hier een gedenksieraad te laten maken
Suzanne Suzanne uit Ijsselmuiden heeft geschreven op juli 3, 2020 om 4:53 pm:
Lieve Angela, Bedankt voor het maken van de prachtige ring met as van mijn dierbare overleden moeder. Supermooi geworden!Heel erg blij mee. Dank je wel voor je tijd, aandacht en luisterend oor. Suzanne
Christine Heerbaart Christine Heerbaart uit Enschede heeft geschreven op juni 30, 2020 om 6:04 pm:
Graag wilde ik jullie bedanken voor de liefdevolle afhandeling van mijn wens, de herdenkingsring met vingerafdrukken. Hij is prachtig geworden. En bedankt voor de lieve afhandeling van mijn mails.
Marga Marga uit Houten heeft geschreven op juni 29, 2020 om 8:41 am:
Mijn knuffelsteen in goede orde ontvangen. Het persoonlijk, handgeschreven briefje vond ik heel erg lief.
Bianca Bianca uit Eindhoven heeft geschreven op juni 1, 2020 om 4:03 pm:
22 maart jl helaas mijn vader verloren. Kon geen urn vinden die voor mij mooi groot genoeg en betaalbaar was. Hier een hele mooie grote boeddha urn gevonden voor een hele mooie prijs. Ben er heel erg blij mee, dankjewel
Imre Imre uit Diepenveen heeft geschreven op mei 27, 2020 om 6:54 pm:
Super lieve en begripvolle vrouw die verstand heeft van dierbare producten en meeleeft en denkt over deze emotionele maar waardevolle producten

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!