Het verlies van een huisdier kan zeer aangrijpend zijn voor het hele gezin. Het is tenslotte niet zomaar een hond of een kat, maar een gezinslid. Bij het memorializeren van uw huisdier kunt u denken aan een plukje haar, pootafdrukje of crematie-as.

Bij uitvaartwinkel As Creations bieden wij u ook de mogelijkheid om de crematie-as, haar, vacht of pootafdruk van uw geliefde huisdier te verwerken in een tastbaar gedenkobject. Hierbij kunt u denken aan memorie heart, star of honden/kattenpootje opgebouwd uit chrystalhars met daarin verwerkt de crematie-as, haar, pootafdrukje of snorharen van uw geliefde dier. Ook voor de kleinere huisdieren zoals hamsters en konijnen hebben wij mooie producten waar de warmte en liefde tast en voelbaar zal zijn elke keer als u er naar zult kijken. Wij bieden vele mogelijkheden qua vorm, verwerking, formaat en kleur.

Al onze gedenksieraden zijn geschikt om dieren-as in te bewaren.

Maar in onze webshop onder dieren vindt u de sieraden die echt speciaal voor dieren gemaakt zijn.

Haartjes
Haarlokjes kunnen in de meeste sieraden verwerkt worden. De haartjes zijn het duidelijkst wanneer ze donker van kleur zijn. We adviseren om niet het gehele haarlokje in het sieraad te verwerken.

Pootafdrukje
Een pootafdrukje wordt vaak bij het crematorium gemaakt van inkt op papier. Vaak hoeven we niet het origineel pootafdrukje te hebben. Een duidelijke foto van het origineel die naar ons gemaild wordt is voldoende. Het pootafdrukje kunnen we verkleinen zodat het in uw gewenste sieraad past.

Naast onze memorie chrystalhars gedenkproducten bieden wij ook verschillende soorten urnen aan. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende materialen, maten en vormen. Laat u gerust informeren naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om de herinnering aan uw geliefde huidier weer tastbaar te maken.

Heeft u vragen over deze gedenkartikelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het vinden van uw persoonlijke tastbare herinnering.

 

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

info@ascreations.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71307052
BTW nr: NL001646301B17

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

maandag t/m zaterdag: 9:30 -18.00 uur

Van maandag t/m zaterdag kunt u op afspraak onze showroom bezoeken. 

Vrijdagavond zijn wij ook open op afspraak.

 

-PRIVACYVERKLARING-

uitvaartwinkelascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL